Výsledkové listiny 3. kola přijímacího řízení

Pokud jste rozhodnuti akceptovat rozhodnutí o přijetí a nastoupit ke vzdělávání ve zvoleném oboru, nezapoměňte včas odevzdat zápisový lístek!

Kliknutím na následující odkazy se zobrazí výsledky 3. kola přijímacího řízení

Pořadí uchazečů a seznam přijatých uchazečů – 3 leté obory

PRODAVAČ

KUCHAŘ

CUKRÁŘ

ČÍŠNÍK

Pořadí uchazečů v přijímacím řízení – 4 leté obory

Informační technologie

 Seznam přijatých uchazečů

Žádný z uchazečů, kteří konali PZ, nebyl přijat.

  • Přijatým uchazečům blahopřejeme a žádáme je o včasné doručení zápisových lístků.
  • Nepřijatým uchazečům na čtyřleté obory, kteří získali v přijímací zkoušce méně jak 26 bodů, doporučujeme zvážit situaci a přihlásit se do dalšího kola přijímacího řízení. Tam bude zapotřebí získat za přijímací zkoušku alespoň zmiňovaných 26 bodů.
  • Další možností je přijetí na některý z námi nabízených učebních oborů.
  • Bližší informace o dalším kole přijímacího řízení.

Informace, dotazy na tel. 463 354 601, případně skola@sos-sou.chrudim.cz

Jaroslav Kořínek, ředitel školy

Kritéria přijímacího řízení naleznet zde

Poučení o právních následcích neodevzdání zápisového lístku

Svůj  úmysl vzdělávat se v dané střední škole potvrdí uchazeč nebo zákonný  zástupce  nezletilého  uchazeče  odevzdáním  zápisového lístku řediteli  školy,  který  rozhodl  o  jeho  přijetí  ke vzdělávání, a to nejpozději  do  10 pracovních dnů ode dne oznámení rozhodnutí. Zápisový lístek  se  také  považuje  za  včas  odevzdaný, pokud byl v této lhůtě    předán  k  přepravě  provozovateli  poštovních  služeb.  U  uchazečů  s nařízenou  ústavní  výchovou  nebo  uloženou  ochrannou výchovou může v nezbytných  případech  potvrdit  úmysl vzdělávat se ředitel příslušného školského zařízení pro výkon ústavní nebo ochranné výchovy.

Nepotvrdí-li  uchazeč  nebo  zákonný zástupce nezletilého uchazeče odevzdáním  zápisového lístku úmysl vzdělávat se ve střední škole, podle výš uvedeného,  zanikají  posledním  dnem lhůty právní účinky  rozhodnutí  o  přijetí  tohoto  uchazeče  ke  vzdělávání v naší škole.  Zápisový  lístek  může uchazeč uplatnit jen jednou; to neplatí  v  případě, že uchazeč chce uplatnit zápisový lístek na škole, kde byl přijat na základě odvolání.